Gerecyclede leren halsbanden

Welkom bij Outlet, waar we ons inzetten voor sociaal en duurzaam ondernemen. Als onderdeel van onze inspanningen werken we met circulaire leren halsbanden voor honden. Het is onze verplichting om onze honden te voorzien van een deugdelijk middel waarop de naam en telefoonnummer van ons bedrijf duidelijk zichtbaar zijn, zoals vereist door onze vergunningen.

Hondenuitlaatservice Outlet! Gerecyclede leren halsbanden
Hondenuitlaatservice Outlet! Gerecyclede leren halsbanden

Deze halsbanden zijn ontworpen en gemaakt in samenwerking met circulaire ontwerpster en sociaal ondernemer Femke Mostert. De circulaire leren halsbanden worden vervaardigd uit oude leren banken, waardoor we bijdragen aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie. Deze halsbanden worden geproduceerd in samenwerking met vrouwen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie, waardoor zij de kans krijgen om een stabiel inkomen te genereren en hun vaardigheden te benutten en verder te ontwikkelen. (www.lafemmequirit.nl)

Het Outlet telefoonnummer is zorgvuldig in het leer gelaserd, waardoor onze halsbanden niet alleen esthetisch blijven, maar ook duurzaam en langdurig in gebruik zijn. Daarnaast zijn de halsbanden voorzien van hoogwaardige, duurzame gespen voor een stijlvolle uitstraling.

Met de aankoop van een circulaire leren halsband zorg je niet alleen voor het welzijn van jouw huisdier, maar ondersteun je ook ons streven naar een duurzame en inclusieve samenleving. Deze kosten zullen bij de eerste factuur eenmalig doorberekend worden en worden.