Services

Outlet biedt verschillende services, om het jou en je hond toch nét wat makkelijker te maken. Het hebben van een hond is namelijk niet altijd even makkelijk. Werk je overdag, heb je een stuiterende puppy of ziet je hond eruit alsof je er de vloer mee kunt dweilen? We helpen je graag! Zie hieronder welke services we aanbieden.Hondenuitlaatservice Outlet! Services Uitlaten
Hondenuitlaatservice Outlet! Services Uitlaten Strand

Uitlaten

Geen tijd om uw hond uit te laten, heeft uw hond behoefte aan sociaal contact met andere honden of verdient uw hond gewoon even een lekkere wandeling?

Het is allemaal mogelijk! Bel ons voor de mogelijkheden.

Puppydagen

Heeft u net een nieuwe puppy? Super leuk! Belangrijk om te weten is dat puppy’s aan een wat nauwsluitender schema vastzitten dan oudere honden. Dit betreft dan het op tijd uitgelaten worden en eten tussen de middag.

We voorzien u van een plan op maat.  

Hondenuitlaatservice Outlet! Puppydagen


Hondenuitlaatservice Outlet! Trainingen

Trainingen

Heeft uw puppy wat extra aandacht nodig wat betreft a, b of c? Geen paniek, dit komt vaker voor dan dat u denkt. Met wat extra trainingen heeft uw hond zo het gedrag wat u wenselijk vindt.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Trimsalon

Het trimmen van (de meeste) honden is even belangrijk als bij mensen, om zo de vacht goed te onderhouden. Zo zegt Eefa: “In het trimmen kan ik al mijn creativiteit kwijt, en maak ik er ook nog eens honden mee blij. Vergelijk het maar met jezelf; ben je bij de kapper geweest, dan voel je je ook vaak lekkerder en verzorgder. Honden zijn wat dat betreft net mensen. Wanneer de hond van de trimtafel stapt zie ik een glimlach bij de hond, maar ook bij mezelf. Eer van mijn werk maakt voor mij dit precisiewerk zo bevredigend.”

Het trimmen van een hond is het knippen, effileren, plukken, strippen, scheren, uitdunnen en/of ontwollen van de vacht. De oude vacht wordt verwijderd zodat de nieuwe zonder belemmering kan groeien. Wilt u weten wat er bij de vacht van uw hond kan worden gedaan?

Uw hond kan uiteraard ook alleen gewassen worden. Desgewenst in combinatie met een wandeling.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hondenuitlaatservice Outlet! Trimsalon
Hondenuitlaatservice Outlet! Trimsalon