Over ons

Bij Hondenuitlaatservice Outlet onderscheiden we ons niet alleen door onze ruim 30 jaar aan ervaring en professionaliteit, maar ook door ons toegewijde team van medewerkers die ervoor zorgen dat kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel staan. Onze hoofdlocatie, gelegen op een groot erf in het buitengebied van Amstelveen, stelt ons in staat om met duidelijke protocollen te werken, wat resulteert in een veilige en verantwoorde omgang met uw geliefde hond.

Wij begrijpen dat het leven soms druk kan zijn, daarom nemen wij graag de volledige zorg voor uw hond op ons als u daar zelf even niet aan toe komt. Naast het uitlaten van uw hond en onze trimsalon, kunnen wij u ook begeleiden en adviseren bij alle aspecten van de verzorging van uw trouwe viervoeter.
Oprichter Eefa Doyle

“Het wat toen echt nog pionieren, de bedrijfstak bestond toen nog helemaal niet. Je kon gewoon honden los laten lopen in het Vondelpark, er waren geen regels en van vergunningen was al helemaal geen sprake. Ik zag dat er toen al een groeiende behoefte was voor het verzorgen van honden voor baasjes die door werk, gezinssituatie of combi niet de juiste hoeveelheid aandacht aan hun viervoeter konden besteden.

Ik ben deze behoefte in gaan vullen en doe dat na 30 jaar nog steeds met heel veel liefde”

Hondenuitlaatservice Outlet! Eefa Doyle
Eefa Doyle


Hondenuitlaatservice Outlet! Kantoor
Hondenuitlaatservice Outlet! Weiland